Panel 280 alergenów (cena 1400 zł) | ||
1. | Sezam | Orzechy i nasiona |
2. | Orzech pekan | |
3. | Orzech włoski | |
4. | Nasiona słonecznika | |
5. | Orzech laskowy | |
6. | Orzech brazylijski | |
7. | Migdał | |
8. | Pistacja | |
9. | Orzeszki piniowe | |
10. | Kakao | |
11. | Nasiona dyni | |
12. | Mak | |
13. | Siemię lniane | |
14. | Nasiona rzepaku | |
15. | Kasztan jadalny | |
16. | Orzechy nerkowca | |
17. | Nasiona kolendry | |
18. | Orzech kokosowy | |
19. | Orzechy arachidowe | |
20. | Amarantus | Zboża bezglutenowe |
21. | Ryż | |
22. | Ryż, czerwony | |
23. | Gryka | |
24. | Proso | |
25. | Kukurydza | |
26. | Dziki ryż | |
27. | Otręby kukurydziane | |
28. | Komosa | |
29. | Ryż gotowany | |
30. | Mięso indycze | Mięso |
31. | Mięso wieprzowe | |
32. | Mięso wołowe | |
33. | Gęsina | |
34. | Cielęcina | |
35. | Kurczak | |
36. | Dzik | |
37. | Sarna | |
38. | Mięso kacze | |
39. | Jagnięcina | |
40. | Królik | |
41. | Konina | |
42. | Jeleń | |
43. | Zając | |
44. | Struś | |
45. | Baranina | |
46. | Banan | Owoce |
47. | Żurawina | |
48. | Avokado | |
49. | Pomarańcza | |
50. | Cytryna | |
51. | Czarna porzeczka | |
52. | Truskawka | |
53. | Rabarbar | |
54. | Arbuz | |
55. | Jabłko | |
56. | Winogrono | |
57. | Ananas | |
58. | Brzoskwinia | |
59. | Wiśnia | |
60. | Kiwi | |
61. | Śliwka | |
62. | Grejpfrut | |
63. | Nektarynka | |
64. | Jagoda | |
65. | Jeżyna | |
66. | Figa | |
67. | Malina | |
68. | Porzeczka | |
69. | Agrest | |
70. | Brusznica | |
71. | Daktyl | |
72. | Gruszka | |
73. | Mandarynka | |
74. | Mango | |
75. | Morela | |
76. | Papaja | |
77. | Melon | |
78. | Rodzynek | |
79. | Pomelo | |
80. | Marakuja | |
81. | Limonka | |
82. | Owoce dzikiej róży | |
83. | Granaty | |
84. | Mirabelka | |
85. | Liczi | |
86. | Sok z rokitnika | |
87. | Ogórek | Warzywa |
88. | Zielone kiełki brokuła | |
89. | Cukinia | |
90. | Pomidor | |
91. | Marchew | |
92. | Cebula | |
93. | Seler | |
94. | Pietruszka | |
95. | Ziemniak | |
96. | Papryka | |
97. | Surowy kalafior | |
98. | Bakłażan | |
99. | Kalarepa | |
100. | Fenkuł | |
101. | Rzodkiewka | |
102. | Burak | |
103. | Kapusta pekińska | |
104. | Brukselka | |
105. | Karczoch | |
106. | Rzeżucha | |
107. | Por | |
108. | Chrzan | |
109. | Zielona oliwka | |
110. | Szparagi | |
111. | Kapusta biała | |
112. | Boćwina | |
113. | Czerwona kapusta | |
114. | Kiszona kapusta | |
115. | Czarne oliwki | |
116. | Słodki ziemniak | |
117. | Kapusta włoska | |
118. | Brukiew | |
119. | Ostra papryczka | |
120. | Pasternak | |
121. | Jarmuż | |
122. | Pędy bambusa | |
123. | Kapusta chińska | |
124. | Dynia | |
125. | Sola | Ryby |
126. | Szczupak | |
127. | Kawior | |
128. | Makrela | |
129. | Sardynka | |
130. | Gładzica | |
131. | Ikra łososia | |
132. | Karp | |
133. | Okoń | |
134. | Anchois | |
135. | Karmazyn | |
136. | Śledź | |
137. | Mintaj | |
138. | Szpinak | |
139. | Dorsz | |
140. | Tuńczyk | |
141. | Łosoś | |
142. | Pstrąg tęczowy | |
143. | Halibut | |
144. | Łupacz | |
145. | Europejski sum | |
146. | Węgorz | |
147. | Miecznik | |
148. | Morszczuk | |
149. | Tilapia | |
150. | Turbot | |
151. | Bób | Warzywa strączkowe |
152. | Groch włoski | |
153. | Groch | |
154. | Zielona fasola (francuska) | |
155. | Soczewica | |
156. | Fasola mung | |
157. | Czerwona fasola | |
158. | Soja | |
159. | Mleko sojowe | |
160. | Biała fasola | |
161. | Endywia | Sałaty |
162. | Cykoria | |
163. | Sałata | |
164. | Sałata lodowa | |
165. | Pokrzywa | |
166. | Roszponka | |
167. | Rukola | |
168. | Gluten | Zboża glutenowe |
169. | Owies | |
170. | Żyto | |
171. | Jęczmień | |
172. | Pszenica | |
173. | Pszenica durum (Kasza manna) | |
174. | Orkisz | |
175. | Gliadyna | |
176. | Czosnek | Zioła i przyprawy |
177. | Kardamon | |
178. | Anyż | |
179. | Słodka Bazylia | |
180. | Koper | |
181. | Imbir | |
182. | Majeranek | |
183. | Curry w proszku | |
184. | Kminek | |
185. | Pieprz czarny | |
186. | Wanilia | |
187. | Papryczka chili | |
188. | Goździk | |
189. | Oregano | |
190. | Gorczyca | |
191. | Rozmaryn | |
192. | Szałwia | |
193. | Szczypiorek | |
194. | Tymianek | |
195. | Pieprz cayenne | |
196. | Liść laurowy | |
197. | Gałka muszkatołowa | |
198. | Ostra papryka w proszku | |
199. | Cynamon | |
200. | Kurkuma | |
201. | Ziele angielskie | |
202. | Zielony pieprz | |
203. | Pieprz biały | |
204. | Trawa cytrynowa | |
205. | Lukrecja | Miody i słodycze |
206. | Cukier trzcinowy | |
207. | Miód | |
208. | Syrop klonowy | |
209. | Jajko kurze | Jaja |
210. | Białko jaja kurzego | |
211. | Żółtko z kurzego jajka | |
212. | Alfa- laktoalbuminy | Produkty mleczne |
213. | Beta - laktoglobulina | |
214. | Kazeina | |
215. | Kozie mleko | |
216. | Owcze mleko | |
217. | Ser z owczego mleka | |
218. | Mleko nieprzegotowane | |
219. | Ser z koziego mleka | |
220. | Ser Gouda | |
221. | Jogurt | |
222. | Niebieski ser | |
223. | Sery typu Camenbert | |
224. | Parmezan | |
225. | Mozzarella, (mleko krowie) | |
226. | Ser typu cheddar | |
227. | Mozzarella, bawół | |
228. | Śmietana | |
229. | Mleko, gotowane | |
230. | Mleko bawole | |
231. | Serwatka krowia | |
232. | Twarożek | |
233. | Ser topiony | |
234. | Ślimak | Owoce morza |
235. | Kałamarnica | |
236. | Rak | |
237. | Ostryga | |
238. | Krab kieszeniec | |
239. | Langusta | |
240. | Małż | |
241. | Przegrzebek | |
242. | Krewetka | |
243. | Homar | |
244. | Krewetka tygrysia | |
245. | Omułki | |
246. | Ośmiornica | |
247. | Zielona herbata | Kawa i herbata |
248. | Kawa | |
249. | Rumianek napar | |
250. | Czarna herbata | |
251. | Mięta pieprzowa | |
252. | Werbena | |
253. | Lipowa herbata | |
254. | Herbata Rooibos | |
255. | Borowik | Grzyby |
256. | Grzyb, typ Shitake | |
257. | Pieprznik (kurki) | |
258. | Boczniak | |
259. | Pieczarki | |
260. | Aspartam | Dodatki do żywności |
261. | Glutaminian | |
262. | Guma guar | |
263. | Guma karobowa (E410) | |
264. | Pektyna | |
265. | Karagen | |
266. | Guma ksantanowa | |
267. | Żelatyna | |
268. | Agar | |
269. | Ocet winny | Pozostałe |
270. | Wino czerwone | |
271. | Wino białe | |
272. | Tofu | |
273. | Łubin | |
274. | Candida Albicans | |
275. | Drożdże | |
276. | Drożdże piwowarskie | |
277. | Słód | |
278. | Chmiel | |
279. | Tapioka | |
280. | Aloes |
GODZINY PRACY KLINIKI
|
|
KONTAKT
61 225 99 88
ul. Kosińskiego 14/1, 61-519 Poznań
sekretariat@prolifeclinic.pl
Nadchodzące wydarzenia
20 listopada 2024 r.
Bezpłatny webinar: Jak odchudzać się z głową?
27 listopada 2024 r.
Bezpłatny webinar: Otyłość można leczyć - nowoczesne terapie leczenia otyłości
28 listopada 2024 r.
Bezpłatny webinar: W drodze ku spotkaniu - psychologiczne problemy par starających się o dziecko
3 grudnia 2024 r.