IMMUNOdiagDieta 280 alergenów

Panel 280 alergenów (cena 1400 zł)
1. Sezam Orzechy i nasiona
2. Orzech pekan
3. Orzech włoski
4. Nasiona słonecznika
5. Orzech laskowy
6. Orzech brazylijski
7. Migdał
8. Pistacja
9. Orzeszki piniowe
10. Kakao
11. Nasiona dyni
12. Mak
13. Siemię lniane
14. Nasiona rzepaku
15. Kasztan jadalny
16. Orzechy nerkowca
17. Nasiona kolendry
18. Orzech kokosowy
19. Orzechy arachidowe
20. Amarantus Zboża bezglutenowe
21. Ryż
22. Ryż, czerwony
23. Gryka
24. Proso
25. Kukurydza
26. Dziki ryż
27. Otręby kukurydziane
28. Komosa
29. Ryż gotowany
30. Mięso indycze Mięso
31. Mięso wieprzowe
32. Mięso wołowe
33. Gęsina
34. Cielęcina
35. Kurczak
36. Dzik
37. Sarna
38. Mięso kacze
39. Jagnięcina
40. Królik
41. Konina
42. Jeleń
43. Zając
44. Struś
45. Baranina
46. Banan Owoce
47. Żurawina
48. Avokado
49. Pomarańcza
50. Cytryna
51. Czarna porzeczka
52. Truskawka
53. Rabarbar
54. Arbuz
55. Jabłko
56. Winogrono
57. Ananas
58. Brzoskwinia
59. Wiśnia
60. Kiwi
61. Śliwka
62. Grejpfrut
63. Nektarynka
64. Jagoda
65. Jeżyna
66. Figa
67. Malina
68. Porzeczka
69. Agrest
70. Brusznica
71. Daktyl
72. Gruszka
73. Mandarynka
74. Mango
75. Morela
76. Papaja
77. Melon
78. Rodzynek
79. Pomelo
80. Marakuja
81. Limonka
82. Owoce dzikiej róży
83. Granaty
84. Mirabelka
85. Liczi
86. Sok z rokitnika
87. Ogórek Warzywa
88. Zielone kiełki brokuła
89. Cukinia
90. Pomidor
91. Marchew
92. Cebula
93. Seler
94. Pietruszka
95. Ziemniak
96. Papryka
97. Surowy kalafior
98. Bakłażan
99. Kalarepa
100. Fenkuł
101. Rzodkiewka
102. Burak
103. Kapusta pekińska
104. Brukselka
105. Karczoch
106. Rzeżucha
107. Por
108. Chrzan
109. Zielona oliwka
110. Szparagi
111. Kapusta biała
112. Boćwina
113. Czerwona kapusta
114. Kiszona kapusta
115. Czarne oliwki
116. Słodki ziemniak
117. Kapusta włoska
118. Brukiew
119. Ostra papryczka
120. Pasternak
121. Jarmuż
122. Pędy bambusa
123. Kapusta chińska
124. Dynia
125. Sola Ryby
126. Szczupak
127. Kawior
128. Makrela
129. Sardynka
130. Gładzica
131. Ikra łososia
132. Karp
133. Okoń
134. Anchois
135. Karmazyn
136. Śledź
137. Mintaj
138. Szpinak
139. Dorsz
140. Tuńczyk
141. Łosoś
142. Pstrąg tęczowy
143. Halibut
144. Łupacz
145. Europejski sum
146. Węgorz
147. Miecznik
148. Morszczuk
149. Tilapia
150. Turbot
151. Bób Warzywa strączkowe
152. Groch włoski
153. Groch
154. Zielona fasola (francuska)
155. Soczewica
156. Fasola mung
157. Czerwona fasola
158. Soja
159. Mleko sojowe
160. Biała fasola
161. Endywia Sałaty
162. Cykoria
163. Sałata
164. Sałata lodowa
165. Pokrzywa
166. Roszponka
167. Rukola
168. Gluten Zboża glutenowe
169. Owies
170. Żyto
171. Jęczmień
172. Pszenica
173. Pszenica durum (Kasza manna)
174. Orkisz
175. Gliadyna
176. Czosnek Zioła i przyprawy
177. Kardamon
178. Anyż
179. Słodka Bazylia
180. Koper
181. Imbir
182. Majeranek
183. Curry w proszku
184. Kminek
185. Pieprz czarny
186. Wanilia
187. Papryczka chili
188. Goździk
189. Oregano
190. Gorczyca
191. Rozmaryn
192. Szałwia
193. Szczypiorek
194. Tymianek
195. Pieprz cayenne
196. Liść laurowy
197. Gałka muszkatołowa
198. Ostra papryka w proszku
199. Cynamon
200. Kurkuma
201. Ziele angielskie
202. Zielony pieprz
203. Pieprz biały
204. Trawa cytrynowa
205. Lukrecja Miody i słodycze
206. Cukier trzcinowy
207. Miód
208. Syrop klonowy
209. Jajko kurze Jaja
210. Białko jaja kurzego
211. Żółtko z kurzego jajka
212. Alfa- laktoalbuminy Produkty mleczne
213. Beta - laktoglobulina
214. Kazeina
215. Kozie mleko
216. Owcze mleko
217. Ser z owczego mleka
218. Mleko nieprzegotowane
219. Ser z koziego mleka
220. Ser Gouda
221. Jogurt
222. Niebieski ser
223. Sery typu Camenbert
224. Parmezan
225. Mozzarella, (mleko krowie)
226. Ser typu cheddar
227. Mozzarella, bawół
228. Śmietana
229. Mleko, gotowane
230. Mleko bawole
231. Serwatka krowia
232. Twarożek
233. Ser topiony
234. Ślimak Owoce morza
235. Kałamarnica
236. Rak
237. Ostryga
238. Krab kieszeniec
239. Langusta
240. Małż
241. Przegrzebek
242. Krewetka
243. Homar
244. Krewetka tygrysia
245. Omułki
246. Ośmiornica
247. Zielona herbata Kawa i herbata
248. Kawa
249. Rumianek napar
250. Czarna herbata
251. Mięta pieprzowa
252. Werbena
253. Lipowa herbata
254. Herbata Rooibos
255. Borowik Grzyby
256. Grzyb, typ Shitake
257. Pieprznik (kurki)
258. Boczniak
259. Pieczarki
260. Aspartam Dodatki do żywności
261. Glutaminian
262. Guma guar
263. Guma karobowa (E410)
264. Pektyna
265. Karagen
266. Guma ksantanowa
267. Żelatyna
268. Agar
269. Ocet winny Pozostałe
270. Wino czerwone
271. Wino białe
272. Tofu
273. Łubin
274. Candida Albicans
275. Drożdże
276. Drożdże piwowarskie
277. Słód
278. Chmiel
279. Tapioka
280. Aloes

GODZINY OTWARCIA

poniedziałek 09:00 - 21:00
wtorek 09:00 - 21:00
środa

14:00 - 21:00 

czwartek 09:00 - 21:00
piątek 09:00 - 21:00
sobota 09:00 - 16:00
niedziela nieczynne

 

KONTAKT

 61 225 99 88  ( w godzinach otwarcia kliniki )
 ul. Kosińskiego 14/1, 61-519 Poznań
 sekretariat@prolifeclinic.pl